Followers

donderdag 12 december 2013

Marvelous Magnolia Challenge - Anything goes #57


Hoi allemaal,

Vandaag start er een nieuwe challenge bij Marvelous Magnolia Challenge en dat is wederom een Anything Goes Challenge! Nou dat moet toch goed te doen zijn toch? Doe vooral gezellig mee en lees de voorwaarden goed door. Klik op deze link om te zien wat de andere dames voor mooie creaties hebben gemaakt en doe mee! 


Mijn creatie is een zgn. Theezakje (3d), alleen door de haast ben ik vergeten hem van opzij te fotograferen (duhhhhh). Het is nl. echt een zakje en ik heb er ook theezakjes ingestopt. Het was een cadeautje voor een hobby- en clubmaatje - Miranda Slagboom. Zij was afgelopen week jarig en zij heeft hem in goede orde ontvangen. Ik heb Afternoon Tea Tilda (Little London 2013) gemaskerd met het theekopje uit de So Jummy for my Tummy 2009 collectie. Het papier is van Maja - Vintage autumn Basics en wat is dat toch prachtig papier. Verder lekker veel doohickeys gebruiktt en het theepotje is van Joy Crafts.

Hieronder nog wat close-up foto's:



Ik wens iedereen nog een plezierige dag en tot de volgende keer!



12 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart Chantal,onwijs mooi gemaskerd en ingekleurd en dan al die mooie details schitterend weer. Fijne avond, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooohhh...wat heb je dat weer leuk gemaakt zeg!!! Echt supers, en wat leuk deze 2 stempels bij elkaar.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor dit prachtige cadeautje.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super schattig Chantal en wat een leuk idee met het theezakje. Het geheel ziet er prachtig uit!
    BTW vandaag kreeg ik per post een doosje met twee doohickeys van Harlekino uit Gulpen. En 1 van de 2 heb ik te danken aan de TFM challenge! Het is de nieuwe 4 delige Christmas Tree. Ben er super blij mee!
    Lieve groetjes,
    Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi kaartje Chantal! Prachtige kleurtjes!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Chantal,

    Wat een schitterende tag is dit en wat een lief stempeltje is dat van Magnolia moet hem ook maar eens gaan gebruiken door de kerstkaarten nog geen tijd voor gehad ha ha.
    Maar jij heb haar prachtig ingekleurd hoor Chantal.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow stunning card ! Tilda sitting on the big cup - what a great idea. Fantastic coloring - all the details makes your card looks great !
    Greetings from Austria
    wish you a Merry Christmas and a health and creative New Year
    Helga

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow stunning card ! Tilda sitting on the big cup - what a great idea. Fantastic coloring - all the details makes your card looks great !
    Greetings from Austria
    wish you a Merry Christmas and a health and creative New Year
    Helga

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal